PRISTUP PODACIMA

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana. U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama.

Ispod možete zatražiti podatke o vama prikupljene na ovom sajtu, koji će vam se isporučiti putem email adrese.
Ispod možete pregledati servise koji su prikupili vaše lične podatke na ovom sajtu. Obeležite servise za koje želite da vaši podaci budu obrisani i zaboravljeni. Ovo će odmah biti prosleđeno administratoru sajta i primićete obaveštenje emailom onog trenutka kada zahtev bude obrađen.
WooCommerce
WooCommerce prikuplja podatke unete u formu od strane korisnika
WP Komentari
WordPress komentari predstavljaju podatke unete od strane korisnika u komentare
WordPress članci
WordPress podaci o autoru/autorima članka
WP Korisnički Podaci
WordPress Korisnički podaci su smešteni kao meta podaci o korisnicima u bazi podataka
Ispod možete poslati zahtev administratoru ovog sajta da izmeni vaše podatke. Unesite koji podaci želite da budu izmenjeni. Jednom kada ovo bude učinjeno, bićete obavešteni mejlom.

Koje kolačiće koristimo?

Osnovni kolačići

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju veb sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite.

Statistički kolačići

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Marketing kolačići

Koriste se za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.